POZVÁNKA NA SMART ENERGY FORUM - 17.-18.10.2023 - O2 UNIVERSUM, PRAHA

Vážení partneři a podporovatelé projektu MES & HE3DA, s nadšením Vás zveme na jedinečný veletrh moderní energetiky Smart Energy Forum v Praze, který je pořádán pod záštitou renomovaného portálu SolarniNovinky.cz. Tento veletrh bude místem setkání špičkových odborníků a průkopníků v oblasti energetiky, a právě tam budeme mít tu čest být i my.

Na této prestižní konferenci bude vystupovat pan Vladimír Jirka a bude představovat naši škálu inovativních produktů, které společnost MES nabízí. Včetně naší naprosté novinky - 145kWh úložiště. Navíc, budete mít možnost si tento produkt objednat přímo na veletrhu, což znamená, že budete mezi prvními, kdo ho získá!


U našeho stánku na veletrhu Smart Energy Forum se setkáte nejen s námi z Battery Unite, ale také s kvalifikovanými zástupci společností MES a HE3DA. Těšíme se na to, že Vám poskytneme podrobné informace o stávajícím stavu projektu, našich plánech na rozšíření produkce a expanzi za hranice České republiky. Máme pro Vás připravené odpovědi na všechny Vaše otázky a představíme Vám naše ambiciózní cíle a vize pro budoucnost energetiky.


Více informací, včetně adresy, přesného harmonogramu a dalších detailů, naleznete v přiložené pozvánce nebo na webu Smart Energy Forum, viz odkaz tohoto přízpěvku. Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít a zapište ji do svých kalendářů!


Těšíme se na setkání s Vámi na největším veletrhu zaměřeném na moderní energetiku, kde budeme společně budovat energetickou budoucnost České republiky.


Tým Battery Unite