MES A HE3DA NA SMART ENERGY FORUM 2023

Pro Vás, kdo jste neměli možnost se zúčastnit a navštívit nás, jsme připravili krátký popis celé akce. Ještě nejsou k dispozici oficiální čísla návštěvnosti veletrhu, ale můžeme Vás ujistit, že jsme se po celou dobu akce opravdu nenudili. Okolo našeho stánku se neustále pohybovalo mnoho lidí, nejen z řad návštěvníků, ale také celá řada vystavovatelů

IMG_2281.jpg

Veletrh Smart Energy Forum 2023, který se konal v Praze ve dnech 17. a 18. října, přinesl do světa energetiky významnou platformu pro prezentaci a diskuzi o nejnovějších trendech a technologiích v oblasti smart energetiky. Mezi vystavovatele, kteří se na této významné akci představili, patřila i společnost HE3DA a Magna Energy Storage, přinášející revoluční inovace v oblasti skladování energie.

Vystavovatelé na Smart Energy Forum 2023

V rámci Smart Energy Forum měli návštěvníci možnost vidět širokou škálu inovací a produktů spojených s energetikou. Vystavovatelé z různých částí světa představili své nejnovější technologie v oblastech jako je energetická účinnost, obnovitelné zdroje energie, energetická bezpečnost a mnoho dalších.

Představení 150 kWh HE3DA Bateriového úložiště

Jedním z vrcholů účasti společnosti HE3DA a Magna Energy Storage na veletrhu Smart Energy Forum 2023 bylo představení našeho nového výrobku - 150 kWh bateriového úložiště. Toto nové úložiště znamená další zásadní pokrok v oblasti skladování energie a nabízí praktické řešení pro různé sektory.

S kapacitou 150 kWh se jedná o úložiště, které je vhodné pro širokou škálu aplikací včetně různých druhů podniků, průmyslových zařízení, OZE a energetických sítí. Toto bateriové úložiště umožňuje efektivní a bezpečný sběr a uchovávání energie z obnovitelných zdrojů, jako jsou solární panely a větrné turbíny. Zákazníci mohou očekávat, že toto bateriové úložiště jim umožní nejen snižovat své energetické náklady, ale také přispěje k ochraně životního prostředí.

Diskuze

Smart Energy Forum 2023 nebyl pouze prostředkem prezentace produktů a technologií, ale také platformou pro diskuzi o budoucnosti energetiky. Odborníci, výzkumníci a zástupci průmyslu se setkali, aby společně diskutovali o otázkách, jako je udržitelnost, snižování emisí a budoucnost energetiky.

Závěr

Veletrh Smart Energy Forum 2023 byl významnou událostí pro odvětví smart energetiky a přinesl inovace a inspiraci pro budoucnost. Jsme velice rádi, že jsme se mohli opět zúšastnit této významné akce a potvrdili, tak že patříme mezi hlavní pilíře potřebné pro přechod k OZE a udržitelné energetice.

 

Zde je odkaz na pár záběrů od našeho stánku.

 

Screenshot 2023-11-01 at 12.27.31.png

20231018_121608.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ea82362a-d86c-4141-ba4e-daf5f5fdf1b1.JPG

ded7bd92-8a05-4dbc-bc13-91416e3a77ad.JPG